Informatie

Deze pagina geeft een overzicht van de brochures, akoestische rapporten en overige documenten die van belang zijn bij de aanschaf van een stiltekamer. Ook de bedrijfsfilm van onze merken een een FAQ met de meeste gestelde vragen.

 • Download Brochure

  In deze brochure staan alle producten met specificaties van het merk Busypod, en betreft zowel de Slimline als Premiumline stiltekamers.

 • Download Brochure

  De nieuwste brochure van Framery met de One, Four en Six als grote productupdate van maart 2024

 • Download Brochure

  In deze brochure de producten van Impact Acoustics, volledige Chatpod serie. Let op, deze is enkel in de Duitse taal te downloaden.

 • Download Brochure

  Binnenkort online, maar nu al als de brochure met de exclusieve werkplekken van Kabin.

Promotie video Framery

Promotie video Busypod

Promotie video Impact Acoustics

Frequently Asked Questions

Heeft Stiltekamer showroom waar ik kan komen kijken?
Nog niet! Maar we zijn druk bezig om eentje te maken. We willen dat je zonder afspraak bij ons binnen kunt lopen om onze stiltekamers zelf te ervaren. Vanaf medio zomer 2024 kun je langskomen om de Framery One Compact, Framery Four met zithoek en Busypod Medium Work in het echt te zien.

Wat is er zo interessant aan huurkoop?
Bij huurkoop betaal je in termijnen zonder dat je meteen een groot bedrag kwijt bent. Zo houd je geld over voor andere dingen. Het is wel prijzig en je betaalt rente, maar het is het overwegen waard als je niet direct een grote aankoop wilt doen of een lening wilt aangaan. Veel bedrijven vinden het fijn om de werkplek zo te financieren, vooral omdat het als bedrijfsmiddel gezien wordt en niet op de balans staat.

Wat zijn de levertijden?
Meestal tussen de 6 en 12 weken, afhankelijk van het type en je specifieke wensen. We houden niet alles op voorraad omdat we zoveel verschillende combinaties aanbieden.

Waarom zie ik alleen bepaalde merken online?
Het samenstellen van een stiltekamer kan op enorm veel
manieren, en sommige functies gaan wel of niet samen met elkaar. Net als de
configuratie van een nieuwe auto: een specifiek soort velg of bekleding is
alleen leverbaar in een pakket of alleen als X en Y niet gebruikt worden, maar
voor Z kan dat wel. De merken Framery, Busypod en Impact Acoustics zijn in de configuratie
dusdanig eenvoudig dat we dit middels de webshop module kunnen inrichten. Naast
deze merken zijn ook andere fabrikanten mogelijk, neem bij een specifiek merk
even contact op.

Kan ik de hele dag in een stiltekamer werken?
Ja hoor, dat kan prima! Maar let op, het hangt wel af van de inrichting. Niet elke setup is ARBO-proof, vooral als je denkt aan een hele dag op een barkruk. Met ARBO-gecertificeerde bureaustoelen zit je sowieso goed. Geen zorgen over ventilatie, verlichting of akoestiek; dat is geschikt om een hele dag geconcentreerd te werken.

Kan ik een stiltekamer makkelijk verplaatsen
Jazeker, sommige modellen komen zelfs met wielen. Ze zijn zo ontworpen dat je ze makkelijk kunt verplaatsen of zelfs verhuizen. We helpen natuurlijk met het uit elkaar halen en in elkaar zetten als dat nodig is.

Zitten er fiscale voordelen aan een stiltekamer?
Absoluut! Ze vallen onder de Kleinschalige Investerings Aftrek en soms kun je ze zelfs als thuiswerkplek opvoeren onder de vrije ruimte van de Werkkostenregeling. Als je meer wilt weten, vraag dan je accountant of fiscaal specialist om advies.

Wat is een ozon behandeling?
Ozon is een gas dat helpt om de lucht schoon te maken en nare luchtjes, zoals van huisdieren of rook, te verwijderen. We raden aan om eens per jaar zo'n behandeling te doen, vooral omdat de kamers best klein zijn en alleen gelucht worden als ze gebruikt worden.

Moet ik elk jaar onderhoud laten doen?
Het hoeft in principe niet, maar het is wel slim. We checken of alles nog goed werkt, maken schoon met ozon en kijken of er beschadigingen zijn.

In welke landen levert Stiltekamer?
We leveren in de hele Benelux en het westen van Duitsland. Huurkoop is ook in België en Duitsland mogelijk, echter kunnen de tarieven afwijken van de prijzen in de webshop.