Akoestiek voorop

Stiltekamer is een merknaam van Stiltemaker - een bedrijf gespecialiseerd in projectmatige akoestiekverbetering in het onderwijs, zorg, sport en industrie. Een jonge, innovatieve onderneming met passie voor het vak. Omdat we geloven dat mensen alleen topprestaties kunnen leveren in een omgeving waarin ze zichzelf kunnen concentreren. Akoestiek is daar een basisvoorwaarde in.

Hierin onderscheiden we ons ook van de projectinrichters: de eerste selectie is een goede akoestische waarde van de stiltekamers. De ondergrens is 27dB geluidsterugval: veel merken voldoen daar niet aan. En deze 27dB is het volledig spectrum: niet een stukje van het hoorbare spectrum waardoor de waarde net wat beter uitkomt. Hier controleren we ook op: we meten zelf met een ruisbron steekproefsgewijs de stiltekames na. Zo waarborgen we de kwaliteit.

  • Retouren

    Alle stiltemakers worden op maat gemaakt. Retourneren is daarom niet mogelijk. Indien er onverhoopt een goede reden is om de stiltekamer te retourneren of te annuleren kijken we per casus naar de mogelijkheden en eventuele kosten.

  • Showroom

    Stiltekamer heeft (nog) geen showroom. Op bestelling kunnen wel op uw locatie een demo stiltekamer monteren of doorverwijzen naar een openbare locatie met een stiltekamer. Bij een demo moet er uiteraard sprake zijn van een intentie tot aanschaf.

  • Montage

    Voor de montage maakt Stiltemaker gebruik van eigen monteurs of inleen krachten. Afhankelijk van de locatie en aantallen selecteren we een montage partner. Tijdens de montage kan er lichte overlast zijn. Optioneel is montage in het weekend.