Koop- en huurkoop opties

Prijzen in het overzicht zijn o.b.v. 72 maanden huurkoop.
Prijzen in de titel zijn o.b.v koop exclusief BTW.

Verzendkosten per order € 500 excl. BTW - bij huurkoop is dit in de prijzen verwerkt.

In de check-out graag kiezen tussen "op rekening", "huurkoop" of "offerte aanvraag", dan nemen we na order contact op m.b.t. levertijden, montage en orderafhandeling.

Videobellen

Deze collectie van belcabines zijn dé oplossing om het overlast in open kantoortuinen tegen te gaan. Zo kan je ongestoord en met behoud van privacy een gesprek of videocall houden. Past naast de kantoortuin ook vlekkeloos in de verkeerszone van een ziekenhuis, het onderwijs of horeca.

Eenpersoons werkplekken

Onze eenpersoons werkplekken zijn ergonomisch ingericht en geschikt om de hele dag in te verblijven. Dit is mede door de optimale ventilatie en verlichting, ARBO-gecertificeerde stoelen en ruimere opzet in vergelijking met de belcabines. Geluidsreductie van >30dB zorgt voor een optimale geluidsreductie, waardoor het uitermate geschikt is voor een omgeving met veel geluidsoverlast.
1 van 4

Samenwerken en vergaderen

Zonder je af in deze pods voor het samenwerken met collega's aan projecten die er écht toe doen. Ongestoord, met privacy en rust ontmoet je de nieuwe sollicitant, ben je met het complete team aanwezig bij de online vergaderingen en voer je een bilateraal overleg.

Ontmoeten

Deze semi-open werkplekken zijn informeler en makkelijker toegankelijk dan de gesloten stiltekamers. Ze passen perfect in de aula of atrium in het onderwijs, de zorg of open kantoortuin. Geschikt voor 2 tot 4 personen en standaard voorzien van verborgen wielen, sofa/ tafelcombinatie en verlichting.